_________________ "Zobaczyć świat w ziarenku piasku, Niebiosa w jednym kwiecie z lasu. W ściśniętej dłoni zamknąć bezmiar, W godzinie - nieskończoność czasu." - William Blake -
Bardzo serdecznie dziękujemy Wam wszystkim za ciepłe słowa i wsparcie.
Koniec walki z chorobą nadchodzi zawsze za szybko ... zbyt niespodziewanie ... nie sposób się na tą chwilę przygotować choć teorię na temat choroby człowiek ma w małym palcu. Zostaje zbyt mało zdjęć ... zbyt mało filmików w telefonie ... wszystkiego za mało. Takie moje odczucie na dzień dzisiejszy.
Również chciałam wszystkim podziękować za słowa wsparcia, choć trudno się pogodzić z losem.
Zdaję sobie sprawę, że z Siostrą zbyt mało pomagałyśmy innym, jednak nasz Tatuś był leczony inaczej niż wszyscy, nie miał objawów chemioterapii, przez cały okres choroby nie brał leków przeciwbólowych. Jestem bardzo wdzięczna Bogu, losowi, lekarzom za to, że przez cały okres choroby otrzymał od losu w tej strasznej chorobie przede wszystkim jakość życia, do samego końca...
Jeszcze raz dziękujemy i spędzajcie każdą chwilę razem, gdyż tych zawsze jest zbyt mało...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum