Witaj Ewuniu.
Chyba wszyscy odczuwamy pewien spadek formy, tak jakoś cicho u Ciebie, że jedynie jesienią można wytłumaczyć tą ciszę...
Pozdrawiam serdecznie
Witaj Ewa
Istotnie jesień nie sprzyja pogodnemu nastrojowi.
Miejmy nadzieję,że tegoroczna będzie prawdziwie polska , złota
Z jak największą ilością słonecznych dni.
Tak Agusiu na dodatek to czas,który przypomina mi,jak jesienią zeszłego roku naciskaliśmy już na Tatę mocno żeby poszedł do lekarza.Czasem mam jakieś poczucie winy,że może za słabo naciskaliśmy.
agamaz napisał/a:
pracowita z Ciebie kobietka
No cóż,samo się nie zrobi,ale potem jest bardzo przyjemnie ,kiedy pada śnieg a tu można wyciągnąć z piwnicy słoiczek papryczki,buraczków,jakiś kompocik
Życzę Wszystkim przyjemnej i spokojnej niedzieli
[ Dodano: 2012-09-23, 19:53 ]
Dobry wieczór Wszystkim
Wieczory coraz dłuższe,więc zabrałam się za robótki ręczne a mianowicie za filcowanie i nawet coś mi z tego wychodzi
Przyjemnego wieczoru dla Was
[ Dodano: 2012-09-24, 20:59 ]
Witam Wszystkich
Dzisiaj mamy święto w domu-moja córka Klaudia kończy dziś 5 lat
Rano były życzenia,sto lat i huśtanie(podrzucanie do góry-bezpieczne).
W przedszkolu były obowiązkowe cukierki dla kolegów i koleżanek.Jaka przyszła zadowolona,bo dzieci zaśpiewały jej 'sto lat' i każde narysowało dla niej mały rysunek
Tato zadzwoniłby na pewno z życzeniami do wnusi...
Czasem przybiegnie do mnie i mówi,że pamięta jak dziadek wyglądał,-że miał czarnego wąsa,czarne włosy(mój Tato nie posiadał ani jednego siwego włosa).
Życzę Wszystkim spokojnego wieczoru.
Wizyta u laryngologa zaliczona Obyło się bez znieczulenia i doktór od razu wziął do ręki małe lusterko Guzki są,małe,ale są.Czopów ropnych i zaczerwienień brak
Zachęcił mnie również do wyjazdu do sanatorium z tzw.zwrotów i powiedział,że jak trafią się góry to nie zastanawiać się, tylko jechać.
Czekając w kolejce wyjadę najwcześniej za rok
Po zwroty mam zamiar dzwonić po nowym roku.
Pozdrawiam Wszystkich gości i życzę miłego wieczoru
[ Dodano: 2012-09-26, 20:20 ]
A i filcowania ciąg dalszy.Coraz bardziej mi się to podoba A zima dłuuuuuuuuga.
[ Dodano: 2012-09-27, 11:14 ]
Godzinę temu zadzwoniła moja siostra,że urodziła dziewczynkę
Wszystko poszło ok.
Cieszymy się wszyscy niezmiernie.Tatuś też się na pewno cieszy...
Pozdrawiam Was serdecznie i życzę miłego dnia
Cześć Przyjacielu forum
Dziś mam dzień na odwiedzanie moich ulubionych kącików tzn. odwiedzam Was każdego dnia (żeby nie było ) ale dziś muszę zostawić znak ot tak po prostu ...
Od kilku dni cisza u Ciebie
I tak się zastanawiam i nie wiem co obstawić ...
1) nie może oderwać oczu od nowego członka rodziny ? (oczywiście gratuluję )
2) po weselu ma wszędzie odciski, odpoczywa, dochodzi do siebie ? (była 50-tka za mnie? )
3) ...
Co by to nie było. Jestem i przytulam
Cześć
_________________ Anelia
Jeśli wiara czyni cuda,trzeba wierzyć,że się uda !
nie może oderwać oczu od nowego członka rodziny ? (oczywiście gratuluję
Dziękuję za gratulacje Siostra przesłała już pierwsze zdjęcia małej-kluseczka po prostu z niej
Anelia napisał/a:
po weselu ma wszędzie odciski, odpoczywa, dochodzi do siebie
Odcisków nie ma,a co do 50-tki to plany były jak zwykle duże,ale tradycyjnie umoczyłam usta w szampanie i na tym się zakończyło.Wstręt do wódy mnie nie opuszcza
Anelia napisał/a:
3) ...
No właśnie Zdaje się,że mnie przewiało na tej uroczystości.Wczoraj bolały mięśnie na dole kręgosłupa a dzisiaj już mam sztywną lewą stronę szyi i ramię.Lekarz zaliczony,leki już też
Witam Wszystkich gości i miłego dnia życzę
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum