Hej Julitko . Dzień bez stanika ??? Pierwsze słyszę . Czego to jeszcze ludzi nie wymyślą . Ja się raczej nie piszę na paradowanie bez stanika . Mój biust jest słusznych rozmiarów nawet i bez ciąży ( 80 E ), a teraz już się zaczyna wylewać bokami . Pod koniec ciąży chyba dojdę do rozmiaru 80 Z . A jak boli .
_________________ Mamuś ur. 01.08.1955 - zm. 28.11.2011 godz.22.27 (*) .
jestem ciekawa czy w ustalaniu tego dnia nie miał nic wspólnego nasz kolega z forum
[ Dodano: 2012-05-30, 20:15 ]
doradźcie mi co mam kupić dziadkom na rocznicę ślubu?
odpadają od razu jakieś pamiątki książki obrazki okolicznościowe i tego typu rzeczy
myślałam nad swoją nalewką - ozdobię jakoś buteleczkę i czymś jeszcze - ale właśnie czym???
No to może, naleweczka, czeko coś tam, coś tam.................
to wszystko do koszyka wiklinowego, owiń to cylofanem,
na rączkę uwiąż dużą kokardę z papieru, lub szerokiej wstążki
Jak bez koszyka to poukładaj te różności na tekturce i też w cylofan
_________________ "Odnajdź w sobie zalążek radości, a wtedy radość pokona ból"- R. Campell
moje dzieciaki już biegają. zaliczyli piaskownice, pastwisko byli u sąsiadów dzieńbry powiedzieć ( wyrywają sie do starszych ludzi nie mają swoich dziadków, a sąsiedzi ludki spoko zawsze z nimi ,,porozmawiają,, ) paweł już siedzi na regale wchodzi na lodówkę a Kuba sprawdza ile jest pasty w tubce- spadam bo mi dom rozniosą
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum