...nadzieja ma skrzydła, przysiada w duszy i śpiewa pieśń bez słów, która nigdy nie ustaje, a jej najsłodsze dźwięki słychać nawet podczas wichury...
Mama 08.01.2012r [*]
Tato 13.08.2013r [*]
Odesłano nas do Bielska . Lekarz zapytał po co przyjechaliśmy , ze tutaj leczy się nowotwory , a nie zajmuje ich wykrywaniem . W jednym gabinecie lekarz stwierdził , że trądzik to zbyt błahy powód , aby odraczać operację , a chirurg onkolog stwierdził , że jakby zajmowali się wykrywaniem nowotworów to inni w tym czasie by umierali. Dwie sprzeczne informacje i zostaliśmy odesłani z kwitkiem. lekarz ignorant , traktował nas jak przygłupów. Wychodzi na to , że jak mój syn musi być w gorszym stanie , aby w ogóle ktoś się nim zajął . Teraz nie wiem co robić jeden szpital nie operuje z powodu trądzika , którego leczenie może trwać i trwać , a drugi ma nas w d....
Bardzo proszę o przesłanie mi mailem skanu karty konsultacyjnej (z dzisiejszej konsultacji w IO w Gliwicach) lub jakiegokolwiek dokumentu potwierdzającego dzisiejszą konsultację, nazwisko konsultującego lekarza i jego zalecenia.
Postaram się pomóc.
Czekam na pomoc DDS , wysłałam papiery , miałam mieć odpowiedź trzy dni temu i nic . Syn nadal leczy zmiany na skórze a guz rośnie i nikogo to nie obchodzi .Mam nieodparte wrażenie , że każdy czeka na łapówkę i może miejsce by się znalazło . Niestey nie jesteśmy majętni i nie mamy siły przebicia . Pozostawiono nas samych sobie i wychodzi na to , że nie interesuje nikogo los mojego dziecka . Boże , żeby tylko nie było za późno , bo wtedy napewno będą dwie ofiary nie jedna ............................
Witam serdecznie wszystkich na forum . Pragnę podziękować Pani Magdalenie Kręczkowskiej z DDS za cierpliwość , serce i zaangażowanie jakie włożyła w znalezieniu pomocy dla mojego syna Jakuba . Dzięki Pani Magdalenie znaleźliśmy się w CO w Warszawie i w tej chwili Kuba jest pod opieką wybitnych specjalistów z Ursynowa . W tym tygodniu Kuba będzie poddany szczegółowym badaniom w Klinice. Świat nabiera kolorów , kiedy ma się świadomość , że są ludzie , którym twój los nie jest obojętny . Pani Magdalena to wspaniały człowiek , której głos w słuchawce działa jak kojący balsam . Dziękuję Pani Magdo jest Pani wielka i oferuję swoją pomoc dla Fundacji.
Cieszę się...
...bo mogę postanowić,
że będę szczęśliwy w tym szarym dniu.
To nie istotne, czy dzisiaj pada deszcz,
czy świeci słońce. Nieważne, czy cieszę się
chwilą wolnego czasu, czy też mam przed sobą
dzień pełen obowiązków.
Wiem, że dzisiejszy dzień
Bóg stworzył z myślą o mnie.
Pragnę więc przyjąć ten dzień
z wdzięcznością i chcę cieszyć się nim,
a to, czego nie będę umiał zmienić,
pragnę z ufnością zawierzyć Bogu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum