Zaglądam do Ciebie z garstką skromnych życzeń na ten nadchodzący Nowy Rok.
Życzę Ci przede wszystkim dużo zdrówka. Oby ten rok który już nas opuszcza był tym "gorszym", a ten co do Nas nadchodzi był już tylko "lepszym".
Niech nadchodzące dni będą dniami radosnymi i spokojnymi, przepełnionymi miłością i szacunkiem.
Wszystkiego dobrego!!!!
Witam w ostatni dzień starego roku.
Kasiu ,dziękuje z całego serca za życzenia.
Chciałam wszystkim tą drogą złożyć życzenia radosnego i szczęśliwego Nowego Roku.Z marzeniami o które warto walczyć ,z przyjaciółmi z którymi warto być,z radościami którymi warto się dzielić , z nadzieją bez której nie da się żyć.
http://www.icq.com/img/fr...rd_16961_rs.swf
Pozdrawiam serdecznie A.
Chciałam wszystkim tą drogą złożyć życzenia radosnego i szczęśliwego Nowego Roku.Z marzeniami o które warto walczyć ,z przyjaciółmi z którymi warto być,z radościami którymi warto się dzielić , z nadzieją bez której nie da się żyć.
Dziękuję i Tobie tego samego
Ucałowania i uściski i ... do Siego Roku
_________________ Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Choroba moim nauczycielem, nie panem.
Witaj Agnieszko
Wydarzenia ostatnich dni spowolniły Nas troszkę, skłoniły do kolejnych chwil zadumy, rozmyślań i wspomnień.....
W takich momentach ogarnia nas chwila zwątpienia w sens walki? ale musimy podnieść się i iść dalej przed siebie, żyć najlepiej jak możemy, żyć tak żebyśmy kiedyś mogli powiedzieć- nie żałuję.
Mam nadzieję, że u Ciebie już lepiej.
Pozdrawiam serdecznie
Dzień dobry Wszystkimhttps://www.youtube.com/watch?v=p8jJ1ORIOes Jolana wracam do żywych,będzie już dobrze , .
Kasiu daję znak ,jeszcze chwilka a zacznę normalnie funkcjonować.
Chemia zakończona,wizyta w poradni umówiona na 13 lutego ( lubię trzynastki ).
Póki co mam się jak mi powiedziano -wystrzegać skupisk ludzi.Bo grypa hasa u nas na całego.
Ale mimo to spacer zaliczony.
Pozdrawiam miłego dnia dla Wszystkich zaglądających .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum