Witam
Przesiedziałam w ogródku.Napawałam się widokiem mojej cudnej magnolii (jednak pachnie a pisałam ,że nie ) i wokoło kwitnących kwiatów i drzew.
Maj to cudowny miesiąc z tym rozkwitem przyrody.Z dnia na dzień wszystko większe,zieleńsze.Jest ślicznie.
Przegonił nas deszcz,ale grill zaliczony i właśnie patrzę ,że się opaliłam.
Jak weszłam do domu to i deszcz przestał padać .
Hej!
Dostanę fifuta z internetem tak wolno się ładują strony ,że szok i nawet nie wiem co się stało napisałam długi post i mi "wcięło".
Chyba sobie ulepszyłam życie .Ostatnio podpisałam nowa umowę na internet i tak mi się chyba "rewanżują".
Soja jak się masz?
Cholerka już którąś noc nie śpię.Dziś w dzień już zaczęłam drzemać,ale cudowny wynalazek telefon mi przeszkodził.
Justynko
Cierpliwość nie jest ostatnio moja najmocniejszą stroną
A internet bzikuje naprawdę.Przed chwilą czekałam ze 3 minuty zanim mi się strona otworzyła doprawdy nie wiem co się dzieje
Z boleściami sobie radzę,"czarodziejskie tabletki "pomagają.Wprawdzie trochę ogłupiają ,ale coś za coś .
Pozdrawiam.
[ Dodano: 2012-05-17, 22:33 ]
Justynko
Cierpliwość nie jest ostatnio moja najmocniejszą stroną
A internet bzikuje naprawdę.Przed chwilą czekałam ze 3 minuty zanim mi się strona otworzyła doprawdy nie wiem co się dzieje
Z boleściami sobie radzę,"czarodziejskie tabletki "pomagają.Wprawdzie trochę ogłupiają ,ale coś za coś .
Pozdrawiam.
[ Dodano: 2012-05-17, 22:35 ]
No nie co się dzieje dwa razy to samo
Agamaz, okazuje się, że dziś coś szwankuje serwer forum. Takie problemy z interenetem dziś masz nie tylko Ty. Ale spokojnie ...
Pozdrawiam Cię serdecznie
_________________ Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Choroba moim nauczycielem, nie panem.
Agamaz, okazuje się, że dziś coś szwankuje serwer forum. Takie problemy z interenetem dziś masz nie tylko Ty. Ale spokojnie ...
Pozdrawiam Cię serdecznie
_________________ Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Choroba moim nauczycielem, nie panem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum