Agnieszko, co do tych sukienek letni kupowanych jesienią. W tym roku jak znalazł . Natomiast co do tych sexi, ... hihihi ... to pewnie tak będzie, że przeleżą i nie będzie okazji
Agnieszko, jak dołączam do tych dobrych wróżek i posyłam magiczny proszek działający cuda, no przynajmniej niech cędzie balsamem na Twoją duszę i Twoje serce. Niestety emoitkonki mnie nie działają, ale tutaj wklejam 'serduszka', 'całuski' i gwiezdny pył
_________________ Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Choroba moim nauczycielem, nie panem.
Dobry wieczór
wróciłam trochę "wypluta" bo za długo to wszystko trwało.Spędziłam w szpitalu 11 godzin .
Ale pocieszam się,że jedna już za mną a następna dopiero za 3 tygodnie .
na razie jest ok i tak trzymam dalej .
dziekuje za wsparcie było mi bardzo przyjemnie że ktos gdzieś z dala ode mnie mysli o mnie ,dziekuję
JustynaS1975 napisał/a:
co do tych sukienek letni kupowanych jesienią. W tym roku jak znalazł
Wiesz ,że i ja wyjątkowo w tym roku nikomu nie sprezentowałam,tylko sama chodzę.Aż dziwne ,przy moich zdolnościach w rozdawaniu wszystkiego.
JustynaS1975 napisał/a:
co do tych sexi,
ufam ,że i one znajdą swój czas na ubranie .
Kasiu dziękuję za odwiedziny
Witam Wszystkich o poranku
Noc minęła jako tako
Oby ta dalej .
Tylko mi smutno bo zapowiadają oczywiście bardzo upalny weekend a ja będę uziemiona w domu.To jest dopiero pech ,w ostatnich dniach pogoda raczej nie rozpieszczała,a teraz ma znowu wrócić lato.
Nie wiem w sumie ja z tm słońcem (zapomniałam już jak to było ) ale zdaje się czeka mnie ciemno to widzę ,bo jak się pokarze na słońce to i tak mnie złapie taka moja natura.A ja tak kochać słońce .
Wczoraj tak właśnie dyskutowaliśmy w szpitalu,ze jak byliśmy na "chodzie " to było byle ja a jak się poprawia co nieco pogoda ( chociaż to tylko przewidywania i nie wiadomo jeszcze co z tego wyniknie.To przymusowy" karcer".
Dobrego weekendu Wszystkim życzę
[ Dodano: 2012-08-18, 08:06 ]
[size=12]MOBILIZACJA NA DZIŚ[b][/size/
/wolne tłumaczenie ? "Nie ważne jak się czujesz,wstawać,ubierać się i walczyć o swoje marzenia".
Cześć Agusiu
Przepraszam,że wczoraj do Ciebie nie zajrzałam,ale nazbierało się kilka spraw do załatwienia wspólnie z mężem i dzień z głowy.
Już dzisiaj jestem i mocno przytulam
Witam serdecznie
Zazdroszczę Ci że masz już za sobą wlewkę, mnie czeka to za chwilę...
Niby nic nowego, niby już to przerabialiśmy... a jednak niepokój pozostaje i drażni.
Zastanawiam się całe życie nad tak istotnymi różnicami pomiędzy kobietami i mężczyznami jak ubranie, dodatki... myślę że tego nie da się sprowadzić do jednej definicji, myślę że kobiety i mężczyźni różnią się... z tym że kobiety bardziej, mam nadzieję że nie ustrzelicie mnie za chwilę...
http://www.youtube.com/watch?v=_G2ULvpwvkk
Pozdrawiam serdecznie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum