Witaj Agnieszko.
Jak minęła nocka? Mam nadzieję, że pospałaś sobie troszkę i zregenerowałaś siły.
Ja też mam takie bezsenne noce spowodowane przedwczesną menopauzą a co za tym idzie ześwirowaniem organizmu( hormonki dla mnie są niewskazane), na pewno strach dokłada swoje pięć groszy......
Dzień dobry
Wróciłam po "wojażach" szpitalno-wycieczkowych.
Rano mnie ukłuli a potem hulaj dusza zrobiłam sobie wycieczkę.
Pogoda sprzyja tego typu rozrywkom bo nie pada a temp.też w miarę przyzwoita .
Kasiu jak sobie zapodałam tą tabletkę na sen( rzadko to robię ) jeszcze o 3 nie spałam a jak w końcu mnie zmogło to wstawanie było koszmarne.Sen po tabletce to nie sen wstaje się półprzytomnym .
Elu cieszę się,że się na coś przydałam
Do popisania,pozdrawiam Wszystkich
A takie to moje co wieczorne przyrzeczenia administracja mnie pewnie skarci ale ryzykuję
Nie pamiętam kiedy się tak uśmiałam. Dzięki.
Najwyżej wytną, dobrze, że zdążyłam....
Co do spania to też tak mam, po nocy buszuję, potem rano obietnica, że od jutra wcześniej wstaję, nastawione mam budzidełko, ale rano traktuję go z góry i dalej w kimonko.....
W nocy jest tak przyjemnie cichutko, widomo, że nikt do drzwi nie zapuka......
_________________ "Odnajdź w sobie zalążek radości, a wtedy radość pokona ból"- R. Campell
Elu
Ja to taki nocny Marek jestem już od bardzo dawna.Doprowadza mnie to do ,ale nic na to nie mogę poradzić.A potem tak jak dziś rano kiedy muszę wstać to ratunkuuuuuuuuu
Jutro historia się powtórzy a mam wstać jeszcze wcześniej jak dziś .
Stawię jutro dzielnie czoła w "walce z nieprzyjacielem" .
Dziś na poprawę nastroju przed "W"- odwiedziłam sklepy z obuwiem .
Miałam wahania po co mi to kiedy będę nosić ? A potem stwierdziłam mam następną motywację może trochę inna jak każda ale zawsze to coś.
Pisałam kiedyś chyba ,że mam szalone pomysły niekiedy
Agnieszko, ja dość często tak zaklinam rzeczywistość. Np. kupuję jesienią sukienki letnie na przyszłe lato Ostatio kupiłam sobie dwie sexi sukienki na wszelki słuczaj, tzn. gdyby mnie się zdarzyła jakaś okazja, to żebym miałam ... o matko i córko ... jak to mówił (chyba) Einstien kosmos i głupota są bezgraniczne, a co do tej bezgranicznej głupoty to ja jestem dobrym potwierdzeniem
_________________ Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Choroba moim nauczycielem, nie panem.
a co do tej bezgranicznej głupoty to ja jestem dobrym potwierdzeniem
Kochane, to nie jest głupota.
To najlepsze lekarstwo na stres
Lepiej mieć takiego bzika, niż..........
Agnieszko, no to za jutro trzymam miliony kciukasków, a dobra wróżka sprawi, że wszystko pójdzie gładziusieńko i nawet nie odczujesz tej trutki
_________________ "Odnajdź w sobie zalążek radości, a wtedy radość pokona ból"- R. Campell
co do tej bezgranicznej głupoty to ja jestem dobrym potwierdzeniem
jakbym siebie słyszała/widziała
JustynaS1975 napisał/a:
kupuję jesienią sukienki letnie na przyszłe lato
Tak a potem oddaję .
Wiesz ja kiedyś jak jeszcze byłam na rozruchu choroby to jak szłam np.do fryzjera czy zrobić maniciure to miałam takie myśli ,że przynajmniej będę pod tym względem -względna w razie jakby co.........
Taka szalona osóbka ze mnie.
[ Dodano: 2012-08-16, 23:41 ]
ela1 napisał/a:
za jutro trzymam miliony kciukasków, a dobra wróżka sprawi, że wszystko pójdzie gładziusieńko i nawet nie odczujesz tej trutki
przynajmniej będę pod tym względem -względna w razie jakby co
Agnieszko ja chyba jestem na takim etapie, chociaż z drugiej strony mówię ,że przecież wyjdę z tego,że nie może być inaczej.......a jednak znowu to robię....typowa waga...........
Kasiu jam nie waga ,ale myśli gdzieś za uszami są .
Teraz już jestem dawno po tym rozruchu a ciągle mi to gdzieś siedzi,nawet na jutro wszystko musiało być dopięte na przysłowiowy ostatni guzik .
Mądre jest to powiedzenie ,myjcie się dziewczyny bo nie znacie dnia ani godziny.
To było w innym kontekście ,ale .............przyjemnie jest być "zrobionym".
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum