Dzień dobry Wszystkim Jeeeeeeeeeeest!!!Hiszpania w finale!!!
U mnie pogoda przedzimowa Mgła,zimno i lało w nocy jak z cebra.Zmykam do szykowania dzieci do szkoły,a potem jadę zadbać trochę o siebie do fachowej kosmetyczki.Prywatnie kosmetyczka jest moją sąsiadką,więc czas miło zleci.Przed wyjazdem trzeba bardziej o siebie zadbać niż zwykle.Leżenie na łóżku z maseczką na twarzy...mmmm tego mi dzisiaj trzeba
Pozdrawiam kochani i do zaś
Jestem,jestem No tak,po zabiegach.Paznokcie mam...dwukolorowe Miał być francuz na paznokciach,ale z moją kosmetyczką-sąsiadką się nie dyskutuje Twarz gładka jak pupa niemowlęcia Wstawiłam obiadek i zasiadłam do kawki.Dzisiaj muszę spakować chociaż dzieciaczki,żeby na jutro było mniej.Jak ja wytrzymam tydzień bez forum Pamiętam jakieś kafejki internetowe.Może da się coś zrobić,a jak nie to będziecie mieć tydzień spokoju.
Phi !! Nasi i tak im dołożą. Ale srebrny medal i wicemistrzostwo mają w garści, to racja.
Za chwilę drugi półfinał - w zasadzie mecz o wszystko: kto wygra, zdobywa podium, przegrany ląduje za burtą z niczym.
Pokuszę się o - raczej łatwe - obstawianie:
mecz skończy się w podstawowym czasie z różnicą jednej a może dwóch bramek na korzyść dla "naszych".
Zakład o stówkę ?
_________________ Solve calceamentum de pedibus tuis: locus enim, in quo stas, terra sancta est [Ex: 3, 5]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum