[ Dodano: 2012-06-29, 06:54 ]
Emocje trochę opadły,ale niedosyt jest.No cóż,ktoś ten mecz musiał wygrać
Koszule na dzisiejszy dzień odprasowane,spodnie w kancik też.Dotarł do mnie przeciek,że mój syn dostanie dyplom za zachowanie i wyniki w nauce Kolejny rok szkolny za nami.Jest to również koniec mojej "kariery"jako przewodniczącej trójki klasowej.Pełniłam tę funkcję przez 3 lata.Włożyłam w tę pracę wiele wysiłku i zaangażowania,co było podkreślane przez wychowawcę klasy na każdym zebraniu rodziców.Robiłam wszystko tak,jak uczył mnie mój Tatuś-dokładnie,starannie i do końca.Te wszystkie moje wyniki-trudy,starania,to wszystko,co udało mi się w czasie pełnienia tej funkcji zrobić-dedykuję dzisiaj mojemu ukochanemu Tatusiowi.Kocham Cię Tato...
Pamiętam jakie to były rozkoszne czasy gdy z jakimś kwiatkiem szło się do szkoły na rozdanie świadectw:
-wręczyć kwiatek tej zołzie
-odebrać świadectwo w szkole
-odebrać manto w domu za świadectwo i wreszcie wakacje
Cieszę się, że u Twojego synka będzie inaczej
Gratuluję i Jemu i Tobie
Romeczku,ale mnie rozbawiłeś
Pakowanie zakończone!W tym roku to mój mąż bierze więcej rzeczy ode mnie Zaszalał chłopina Domek zostawiamy pod opieką mojej Mamy.Mają zaglądać do niej sąsiadki i kuzyn,który mieszka również "przez płot".
Moi kochani,nie wiem,czy będę miała dostęp do internetu.W pokojach na pewno go nie ma.Przypominają mi się jakieś kafejki internetowe także zobaczymy.Męczy mnie trochę ból gardła,ale już nad tym pracuję.
To pierwsze moje rozstanie z Wami i tak jakoś mi ciężko.Pozdrawiam i miłego weekendu dla Was
Witajcie kochani!Znalazłam kafejkę i tylko na chwilę do Was zajrzałam.Dojechaliśmy bezpiecznie całą grupą.Pogoda super chociaż lubi się zmieniać w jednej chwili.Przyjechałam z lekkim bólem gardła i samopoczucie nie najlepsze,ale da się przeżyć.Dzieciaki zachwycone nasi panowie też,z piwskiem się nie rozstawają
Jak będę miała chwilę czasu to odezwę się jutro.Chodzę codziennie o 6 rano na godzinny spacer po plaży.Może to coś pomoże na moje gardło
Pozdrawiam słonecznie
Spacery nadmorskie to bezcenna rzecz.I niech mi nikt nie mówi ,że nasze polskie morze jest fe.
Ja akurat jestem lokalną patriotką-kocham nasze polskie morze,udanego pobytu nad Bałtykiem Ewa
Wypoczywaj Ewusiu, nie pamiętam aby spacery komuś zaszkodziły.... natomiast poranne wstawanie na pewno może uprzykrzyć życie
A piwo, istotnie nad morzem smakuje najlepiej...
Jestem Więc tak-przeziębienie trzymało mnie do środy a w czwartek chwyciły mnie kłopoty żołądkowe No cóż,wypoczynek chorowity Mimo tych dolegliwości było super.Pogoda bardzo zmienna,ale tak super nie grzało.Dopiero wczoraj przypiekło,ale moja córcia nie chciała iść na plażę w taki skwar.Nawet dobrze,razem leżałyśmy w pokoju.Dzieciaki były bardzo samodzielne w czasie urlopu.Wszystko ok a jednak nie było dnia,co bym nie myślała o Tacie Zawsze dzwoniłam do Taty,co robimy itd.,jak dzieciaki,a tera cisza Myślałam o Was w każdy dzień.Zmykam do mojej góry prania.Odezwę się później
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum