I nareszcie odzyskałam swój głos Chrypy nie ma.Ostatnio słyszałam swój prawdziwy głos rok temu Zobaczymy,na jak długo wystarczy tego jodu,co się go nawdychałam.Swoją drogą przydałyby jakieś urządzenia,co by zmierzyły ile tego jodu pochłonęliśmy
Dzień dobry Wszystkim Wczoraj wieczorem przeszły u mnie 2 jedna po drugiej.Dwa razy przygasło światło i połowa domku ma prąd a połowa nie.Brak jednej fazy.W domu teraz mam tor przeszkód w postaci przedłużek różnej długości.Myślałam,że u mnie coś nie tak,ale u sąsiada tak samo,jak u mnie.Na dodatek córcia miała w nocy gorączkę i jak się obudzi to jedziemy na pogotowie.Wróciła znad morza z kaszlem,a jak ona ma gorączkę, to już coś "grubszego"niestety jest.Za oknem pochmurno i nawet dobrze.Ochłodziło się przynajmniej.Jadę dzisiaj do Mamy i na cmentarz do Tatusia.Miłego i spokojnego dnia dla Wszystkich
Witaj Ewa tak jak napisał Romek wszystko co dobre szybko się kończy.
Człowiek czeka cały rok na urlop a tu "minuta osiem"i czas wracać z urlopu .
Szkoda,ze akurat nie trafiłas na dobrą pogodę-nad morzem to ważne.
Dobre w tym wszystkim ,ze chrypa Ci przeszła i
ewka1 napisał/a:
nareszcie odzyskałam swój głos Chrypy nie ma.
Jakbym mogła ,przesłałabym Ci w "paczce" tonę jodu
Miłego dnia,bez chorób
Dzień dobry Wszystkim Wpadłam na chwilkę się przywitać i zmykam do moich okien.Chciałam mieć duży dom to teraz mam....dużo okien do mycia Miłego,spokojnego i trochę chłodniejszego dnia dla Was
Cześć Ewa tak to jest jak człowiek sam na siebie bat ukręci .
Mogę coś powiedzieć na ten temat .
W domu zawsze jest cs do zrobienia,jak nie okna to jakieś inne czorty-diabły .Ale jak to mówi powiedzenie: "Cierp ciało jakeś chciało" .
Owocnego sprzatania
Dobry wieczór Wszystkim Im więcej sprzątam,tym bardziej wydaje mi się,że mój dom rośnie Nie wiem,może te upały tak na mnie działają,ale jutro przewiduję zakończenie Dzisiaj jeszcze byłam z synem na drugim badaniu pedagogicznym w poradni pedagogiczno-psychologicznej.Dysleksji nie ma,ale jest zagrożenie.W dodatku dzisiaj przeszły już 3 burze :shock:Spokojnej nocy dla Was
[ Dodano: 2012-07-11, 23:01 ]
I nadchodzi 4 burza Trochę za dużo dzisiaj tych grzmotów
Dobranoc Wszystkim.
Dysleksji nie ma,ale jest zagrożenie.W dodatku dzisiaj przeszły już 3 burze :shock:Spokojnej nocy dla Was
myślałam że ją się ma lub nie ma i sprawa prosta u mnie było to od początku strasznie mieszały mi się literki pisałam p zamiast b, k za h, t zamiast d . i stawiałam lustrzane odbicie, jak robiłam papiery okazało się że to mogło być spowodowane ciężkim porodem jaki miała ze mną moja mama,usilną pracą jakoś udało mi sie pisać bez tych rewelacji , ale byków już nie zdołałam wyplenić
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum