Anelia, śmiej się śmiej ale co ja z psiakami zrobie? mam 3 swoje podwórkowe , 2 które podkarmiam i noclegują w mojej szopie . zaraz będzie zwierzyniec.
i tak jak idę się przejść na spacer zawsze ciągnie się za mną psi ogon
we wsi mówi się że jak widzi sie nasze 3 psy to znaczy że ja jestem blisko
Witaj Kruszynko.
Uśmiałem się strasznie czytając o Twoim Rambo, byłby to jedyny przypadek w historii świata, gdzie zwierzę zostało zgwałcone, powiedzenie, że samiec nic nie zwojuje, gdy suka nie będzie miała ochoty jest kolejną udowodnioną prawdą, wystarczy że suka odejdzie, i amant zostaje z chęciami na boku.
Gwałt jest przywilejem i możliwy jedynie w wypadku człowieka, tylko my, korona stworzenia jesteśmy w stanie tak bardzo skrzywdzić drugiego człowieka.
Juleczko Twoi Chłopcy są naprawdę cudowni, aż serce raduje się gdy czytam o ich miłości i chęci niesienia pomocy, mam nadziej, że pozostanie Im to już na całe życie, w stosunku do Najbliższych i innych ludzi, możesz być z nich dumna, to naprawdę ogromny sukces wychowawczy. Gratuluję.
Niekiedy myślę, że chorowanie ma swoje dobre strony, ale uciążliwości też są spore... dlatego nawet, jeśli nie możesz wrócić do pełni zdrowia... oby dolegliwości nie dokuczały Ci tak bardzo.
Ściskam gorąco Wszystkich
Jula energetyki na dłuższą metę, to niezbyt dobre rozwiązanie...Napoje energetyczne są m.in. szkodliwe dla żołądka - podobnie jak inne napoje zawierające dwutlenek węgla, który pobudza wydzielanie soku żołądkowego i zwiększa jego kwasowość, wpływają niszcząco na stan układu pokarmowego. To wszystko może stać się przyczyną nieżytów i wrzodów żołądka, jak również groźnego schorzenia, jakim jest samotrawienie żołądka...
Pamiętaj...wszystko z umiarem...
Uściski i zdrówka moc ;-*
_________________ --
Bernadeta
...nadzieja ma skrzydła, przysiada w duszy i śpiewa pieśń bez słów, która nigdy nie ustaje, a jej najsłodsze dźwięki słychać nawet podczas wichury...
Mama 08.01.2012r [*]
Tato 13.08.2013r [*]
Witaj Juleczko.
Napoje energetyzujące?
Dobra kawa, czy herbata prędzej postawi na nogi niżeli jakiś cudowny napój, z dawką cukru mogącą pozbawić słonia apetytu na miesiąc czasu.
Chłopaki ustawili się już w szkole?, czy w dalszym ciągu pojawiają się problemy, a co słychać z Twoimi dolegliwościami?
Mam nadzieję, że po ostatnich stresach rentowych wróciłaś już do równowagi emocjonalnej i masz czas teraz jedynie wracać do sił i zdrowia, czego życzę z całego serca.
Pozdrawiam serdeecznie
Energetyki Nie tyle co mi daja pożądnego kopa ale i jeszcze wiele różnych dodatkowych bonusów am typu lepsze samopoczucie - lepsza koncentracja i że tak powiem od kiedy je pije nie mam problemów z wiecznymi wzdęciami i zaparciami, zresztą jak ich kilka dni nie piję i wezmę łyka to mam takie poczucie szczęścia aż łzy do oczu napływają - to chyba dowodzi jak bardzo jestem od nich uzależniona. nie udało mi się radykalnie ich odstawić ale już mam ograniczony do pół litra dziennie
chłopaki ustawieni juz w szkole, młodszy to ulubieniec wszystkich grup - każda Pani dziwi się że ma tyle energii
stresów jest od groma-jutro odbieram te wyniki z Tk głowy więc się przekonam od czego te bóle są i od razu TK brzuszka ale nie wiem czy zrobią bo cały czas ta suchość w gardle jest i dzisiaj zaczynam puchnąć i stawy bolę??? zobaczy się jutro
dzięki za wizytę wszystkim odwiedzającym i buziaczki . napiszę jutro jak wyniki z tego tk , mam nadzieję że będe jutro w formie bo ostatnio było z z nia kiepsko najchętniej tak jak niedźwiedź poszłabym spać i obudziła się na wiosnę, -tak mi snu brak,
Kruszynko, myślę, że gratulacje będą połowiczne, bo brakuje jeszcze powtórki z TK brzucha i okolic, ale mam nadzieję, że będą podobne do tych z głowy.
Naprawdę cieszę się że wynik jest pzytywny i taki sam będzie następny.
Z tymi kontrastami jest niekiedy bardzo różnie.
Niby przygotowanie za każdym razem jest jednakowe, ale reakcja organizmu bardzo różna, niekiedy uderzenie gorąca jest tak nagłe i długotrwałe, że aż dziwne, że to wytrzymuję, to samo dotyczy uczucia pieczenia, tak jak gdyby ktoś polał nas kwasem od środka, może to wina danego dnia?, może organizm za każdym razem dostosowuje się do naszej kondycji i samopoczucia?
Pozdrawiam serdecznie
Dzień dobry Julka
Co tam u Ciebie?
Jak Twoje pozostałe wyniki?
Mało Ciebie ostatnio na forum .Pewnie czas nie pozwala na pisanie.
Zima nas nawiedziła podejrzewam ,że z dzieciaczkami na powietrzu harcujesz.
Mam nadzieję,że ze zdrowiem wszystko w porządku.
Pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum