Dotarło ,dotarło wcale nie żartuję jeszcze nie ta dawno wiało i lało a teraz pełną parą.
Istna wariacja
Krzysztofie serduszko kwiatowe urocze ,dziękuję ,pozdrawiam serdecznie i dużo życzę.
Cześć Kasiu
Jak minęła noc? Spałaś trochę ,czy trenowałaś rękodzielnictwo?
Podziwiam Cie,ze jak nie spisz możesz czymś się zająć ja nie mogę nawet skupić się wtedy na czytaniu.Bo na siłę chcę usnąć.Odnosi to nikły skutek.
Pozdrawiam i dobrego,pogodnego dnia życzę Ci.
Agnieszko dzisiejsza noc, podobna do poprzednich- dziergałam zawzięcie i mimo,że czuję już zmęczenie, ze spaniem problem.
Dziś zażyję tabletkę, może będzie łatwiej
Ja od kilku dni bez tabletki nie startuję do spania.
Jak wróciłam ze szpitala to sobie marzyłam,że dobrze by było usnąć i obudzić się wtedy kiedy wszelkie "niedogodności "miną. -nie da się tak niestety.
Dziś jak będę u dr to poradzę się czym mogę jeszcze sobie pomoc.
Mówią,że sen to zdrowie,a jak ja nie śpię to co ? Nie będę zdrowa ?
Nie chcę tak!!!!!!!
Agnieszko podpytaj doktorka co można łyknąć,żeby pospać, a może coś mocniejszego? np. % Nieeee......po % to już całkiem bym nie spała tylko umierała.
Dziś biorę proszeczki i nie ma to tamto, bo jak nie to jutro leniwiec będzie miał przy mnie ADHD
Wiesz kasieńko ,kiedyś właśnie sobie tak pomyślałam i zapodałam sobie% .Ech dopiero się działo.
Na początku nie powiem fajnie,miło i przyjemnie a jak przyszła noc .
A mówi się ,że po alko śpi się jak suseł .
Widocznie jestem wyjątkiem .
Idę sie szykować.Może pani dr przepisze jakiś cudowny środek ,najlepiej to chyba taki
Agnieszko widzę, że masz podobne doświadczenia z % co ja.
Ostatnia moja przygoda była w marcu ubiegłego roku- wypiłam 200 gram cytrynówki przez cały wieczór. Oczywiście , mój mąż miał ze mnie ubaw po pachy, bo ja biedna siedziałam w toalecie i błagałam niech coś zrobi żeby mi odeszło albo,żeby litościwie mnie dobił
Wróciłam z nowych nabytkiem w postaci pastylek (innych jak do tej pory) .Zobaczymy,jaki odniosą skutek?
Czegoś ciekawego się dziś dowiedziałam .A mianowicie -pani wcale nie wygląda na chorą ,cóż a "jam" ledwie się dowlokła do lekarza.
Po tych kilu dniach bez wychodzenia -zwłokolandia jak nic .
Tylko te zapachy wszędzie ( niekoniecznie przyjemne )doprowadzają mnie do szybkiego szukania WC.
Jutro zaczynam ćwiczyć czas wziąć się w karby.
Robię odlot ,dobrej nocy Wszystkim
Dzień dobry.
Ja to jednak marzycielka jestem .
Niemniej,niektóre propozycje "ćwiczeń" na 100% dziś będę uprawiała ,te najbardziej w pozycji horyzontalnej mi chyba na dzień dzisiejszy odpowiadają.
Ale jak to się mówi pomarzyć dobra rzecz ,nic nie kosztuje .
Po wczorajszym"wypróbowaniu " nowego specyfiku czuję się dziś tak
[ Dodano: 2012-08-24, 11:54 ]
Dobrego dnia dla Wszystkich u nas zero słońca.
Zapowiadają deszcz.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum