dzięki bardzo wszystko wypróbuje. mój Kubuś kilka razy dziennie sprawdza czy juz cukinia urosła na schabowe
jak ktoś ma ochotę na babkę ziemniaczaną to zapraszam
E ALE JAJA W PROFILU MAM PRZYJACIEL FORUM?
od dawna to mam?
jestem ciekawa czy ,,przyjaciel,, ma możliwość wklejanie więcej emotoikonek?
pozdrawiam i dzięki za odwiedzinyRichelieu,
[ Komentarz dodany przez Moderatora: Richelieu: 2012-07-06, 15:43 ] Nawet nie wiesz (?), jak często zaglądam do Twojego wątku ... (podobnie, jak i do innych).
Cytuje :
Po wczorajszej ulewie nie mam prawie ogrodu,wszystko sieczka. Najgorsze to ze nawet wylaczony komp zastrajkowal i sie spalil i na razie nie ma szans na forum. Dobrze ze nikomu nic sie nie stalo.
Przed chwila oddali Julci prad i wode.
A za 2 tyg - to ja juz tak na marginesie - bede goscic u siebie Julcie :D :D
O rany Julciu ( nie piszę już Julitko, bo mówiłaś, że nie lubisz ) bidulko !!! Co tam się u was za katastrofa stała ? Jak tylko będziesz mieć neta to się odezwij . Całuski
_________________ Mamuś ur. 01.08.1955 - zm. 28.11.2011 godz.22.27 (*) .
Halo,halo?Jak będziesz miała net,to odezwij się.Wróciłam z pobytu nad morzem i witam się po kolei z wszystkimi.Pozdrawiam i ściskam.Mam nadzieję,że z ogrodu jednak coś zostało
Po przeczytaniu wiadomości od Iwki też się przestraszyłam. Od razu zadzwoniłam do Julci, niestety udało Nam się tylko przywitać i zamienić dosłownie 2 słowa i połączenie zostało przerwane ... druga próba połączenia - nieudana
_________________ Anelia
Jeśli wiara czyni cuda,trzeba wierzyć,że się uda !
Ja niestety nie chce podawac nr. telefonu - to dosc prywatna sprawa i nie chce tej prywatnosc Julci naruszac.
Podaje co dzis otrzymalam :
U nas jest dobrze, strat jako takich nie ma, tylko komputer i ogrodek. Ale u innych to drzewa wywalalo. No i jeszcze trche zasiewow polamalo .
HEJ . ZAWITAŁAM DO CYWILIZACJI
U NAS DUŻYCH STRAT NIE MA NAJGORSZE ZASIEWY I OGRÓDKI.
PRĄD I WODA JUŻ JEST.
KOMPUTER JEST W STANIE OPŁAKANYM ALE PO REANIMACJII JAKOŚ DZIAŁA ALE POŁOWA W NIM SIĘ SPALIŁA
NAPISZE WIĘCEJ JAK PINSTALUJE PROGRAMY
WIEM ŻE COŚ PISZE BO MI PODKREŚLA ALE MONITOR ZAMAZUJE I NIC NIE WIDAĆ MUSZE W STEROWNIKACH POGRZEBAĆ.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum